Itron / Allmess

Allmessov sistem toplotnih števcev za vse namene uporabe Ultrazvočni toplotni števec z merilnim vložkom Integral – MK UltraMaXX (qp 1,5 m3/h in 2,5 m [...] preberi več

Allmessov sistem toplotnih števcev za vse namene uporabe

Ultrazvočni toplotni števec z merilnim vložkom Integral – MK UltraMaXX (qp 1,5 m3/h in 2,5 m3/h)

INTEGRAL – MK UltraMaXX je edinstvena kombinacija zanesljivega merilnega vložka in inovativne ultrazvočne tehnologije. Primeren je za obračun in optimizacijo stroškov ogrevanja v večstanovanjskih objektih.

Sistem merilne kapsule zagotavlja varno in hitro izmenjavo pri overjanju. Izjemno velik dinamični razpon (2 – 3000 l/h pri qp 1,5) naredi UltraMaXX vsestransko uporaben. Širok nabor verzij omogoča vgradnjo v sisteme OGREVANJA, HLAJENJA in KOMBINIRANE SISTEME (ogrevanje / hlajenje).

Kompatibilen z obstoječimi; ustreza tudi na že nameščene Allmess EAT vgradne komplete s potopno tulko. Različne variante omogočajo povezovanje s sistemi za daljinsko odčitavanje, ki temeljijo na impulznem, radijskem ali M-Bus protokolu.

Verzija z zelo kratkim intervalom osveževanja temperature (HA) je optimalna za vgradnjo v stanovanjske kompaktne toplotne postaje.

Turbinski kompaktni toplotni števec Integral-V MaXX (qp 0,6 – 2,5 m3/h)

Navojni toplotni števec Integral-V MaXX je idealen toplotni števec za zamenjavo v stanovanjskih objektih, tudi v primeru, kadar je v ogrevalni sistem vgrajen števec drugega proizvajalca.

Števec je možno naročiti v verziji s temperaturnimi tipali Ø6mm ali Ø5,2mm.

Ultrazvočni kompaktni toplotni števec CF Echo II (qp 0,6 – 15 m3/h)

Kompaktni toplotni števec CF Echo II ima računsko enoto že spojeno z volumskim delom, vendar je edini kompaktni toplotni števec, ki mu je za potrebe lažje montaže števca (npr.: toplotne podpostaje) računsko enoto možno odključiti. Števec lahko naročite v verziji: OGREVANJE, HLAJENJE ali KOMBI VERZIJA (ogrevanje/hlajenje).

CF Echo II WP (qp 2,5 – 6,0 m3/h)

CF Echo II WP je zaradi nizkega padca tlaka idealen toplotni števec za uporabo v sistemih ogrevanja s toplotno črpalko.

CF Echo II HA (qp 0,6 – 2,5 m3/h)

Toplotni števec CF Echo II HA je programiran za visoke hitrosti vzorčenja temperature, kar omogoča natančno merjenje tudi v sistemih ogrevanja z močno nihajočimi temperaturami, kot na primer v stanovanjskih toplotnih postajah z izmenjevalcem toplote.

CF Echo II Solar (qp 0,6 – 2,5 m3/h)

Tovarniško preizkušen in pripravljen za radijsko odčitavanje, z življenjsko dobo standardne baterije 12 let. Preverjen za medij voda, vendar sposoben meriti tudi v sistemih z dodanim glikolom.

Ultrazvočni razstavljivi toplotni števec sistem MEGACONTROL-CF 51 (qp 0,6 – 40 m3/h)

Celotna serija MEGACONTROL-CF51 je na voljo v izvedbi TOPLOTNI ŠTEVEC, ŠTEVEC HLADU ali kot KOMBINIRAN ŠTEVEC (ogrevanje/hlajenje). Števec je dobavljiv v kompletu in nudi največjo fleksibilnost za vgradnjo v sisteme ogrevanja, hlajenja ali kombinirane sisteme.

Sistem MEGACONTROL-CF 51 za menjavo števcev drugih proizvajalcev (qp 3,5 do 250 m3/h)

Sistem vključuje razstavljive toplotne števce za zamenjavo števcev drugih proizvajalcev nazivnih vrednosti od DN25 – 200mm.

zapri

Podkategorije: