Predmontirane omarice

Predmontirane omarice, ki so ob kvalitetni notranji instalaciji že pripravljene na vgradnjo, tudi z zunanjim izgledom pripomorejo k tehnično ustrezni in lični končni podobi objekta. Vse predmontirane omarice, ki jih je moč naročiti v različnih izvedbah, ko [...] preberi več

Predmontirane omarice, ki so ob kvalitetni notranji instalaciji že pripravljene na vgradnjo, tudi z zunanjim izgledom pripomorejo k tehnično ustrezni in lični končni podobi objekta.

Vse predmontirane omarice, ki jih je moč naročiti v različnih izvedbah, kot npr. sanitar, sanitar + ogrevanje, razdelilne postaje, merilne postaje... so predpripravljene za vgradnjo vodomerov, merilnikov toplotne energije, ventilov, razdelilcev, črpalk in ostale pripadajoče opreme.

Omarice so predpripravljene za priključitev in preizkušene na tesnost. Možno jih je dobiti v podometni in nadometni izvedbi, v primeru izbire omarice z nogami so le-te nastavljive po višini, možna pa je tudi vgradnja omaric brez nog.

Vse omarice je možno po predhodnem naročilu dobaviti s ključavnico ali v primeru radijskega odčitavanja s plastičnim pokrovom, ki prepušča radijski signal. Ob morebitni potrebi po prozornem okencu na pokrovu omarice, ki omogoča odčitavanje brez odpiranja omarice, je tudi to možno dobaviti po predhodnem naročilu.

Poleg zgoraj omenjenih predpripravljenih omaric je možno naročiti tudi prazne omarice, ki so lahko tako kot vse ostale omarice pocinkane ali prevlečene z RAL9016 plastično prevleko.

Poleg praznih omaric pa je možno dobiti tudi samo revizijske pokrove. Le-ti so lahko pocinkani, prevlečeni z RAL plastično prevleko, v izvedbi iz legiranega jekla ali že prej omenjeni z možnostjo radijskega odčitavanja.

zapri

Podkategorije: