QUNDIS rešitve

Q WALK BY Mobilni sistem. Zanesljivo delovanje že ob obhodu stavbe. Q Walk by - za odčitavanje dostop do mesta vgradnje ni potreben. Odčitovalec podatke pridobiva s pomočjo prenosnega radijskega spre [...] preberi več

Q WALK BY

Mobilni sistem. Zanesljivo delovanje že ob obhodu stavbe.

Q Walk by - za odčitavanje dostop do mesta vgradnje ni potreben. Odčitovalec podatke pridobiva s pomočjo prenosnega radijskega sprejemnika, ki v odvisnosti od obsega stavbe v ali izven nje ob izvajanju odčitavanja sprejema in beleži podatke iz delilnikov in števcev. Postopek je poenostavljen, ker odpade terminsko usklajevanje z uporabniki, prav tako niso potrebne nobene posebne priprave za izvedbo odčitavanja.

 Hitra in preprosta rešitev

Q walk-by sistem je sestavljen iz delilnikov in števcev, ki s predhodno nastavljenim časom oddajanja pošiljajo podatke o porabi. Prenosni radijski sprejemnik sprejema podatke in jih preko Bluetooth vmesnika brezžično prenese na tablični ali prenosni računalnik. Programska oprema na tabličnem ali prenosnem računalniku pa omogoča vpogled v trenutno fazo odčitavanja. Po končanem odčitavanju se podatki lahko enostavno izvozijo (npr. v obračunski program).

 Prednosti Q walk-by:

  • nizki operativni stroški,
  • enostaven in hiter postopek odčitavanja,
  • prihranek pri času,
  • daljinsko odčitavanje brez vstopa v stanovanje,
  • hiter elektronski prenos podatkov.
zapri

Preusmerjam!