PREDMONTIRANE OMARICE

Predmontirane omarice, ki so ob kvalitetni notranji instalaciji že pripravljene na vgradnjo, tudi z zunanjim izgledom pripomorejo k tehnično ustrezni in lični končni podobi objekta. Vse predmontirane omarice, ki jih je moč naročiti v različnih izvedbah, kot npr. sanitar, sanitar + ogrevanje, razdelilne postaje, merilne postaje… so predpripravljene za vgradnjo vodomerov, merilnikov toplotne energije, ventilov, razdelilcev, črpalk in ostale pripadajoče opreme.


Predmontirana omarica

MERILNA POSTAJA SANITAR

Omarica je predpripravljena za vgradnjo 1-4 sanitarnih nadometnih vodomerov dimenzij DN15 (L = 110 mm) ali DN20 (L = 130 mm) za toplo ali hladno vodo, predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev. Vsaka proga vključuje 2 zaporna ventila.


Predmontirana omarica

MERILNA POSTAJA SANITAR - MINI

Omarica je predpripravljena za vgradnjo 1-3 sanitarnih nadometnih vodomerov dimenzij DN15 (L = 110 mm) ali DN20 (L = 130 mm) za toplo ali hladno vodo, predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev. Vsaka proga vključuje 1 zaporni ventil.


Predmontirana omarica

CENTRALNA MERILNA POSTAJA SANITAR

Z merilnimi programi za 2-4 sanitarne vodomere dimenzije DN15, L = 110 mm oziroma z 1-2 horizontalnima razdelilcema za hladno in/ali toplo vodo. Postaja je preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev.


Predmontirana omarica

RAZDELILNA POSTAJA SANITAR

Postaja je sestavljena iz 1 ali 2 merilnih prog za vodomer dimenzije DN15, L = 110 mm in razdelilcem za 2-6 priljučkov. Primerno za hladno in/ali toplo vodo. Omarica je predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev.


Predmontirana omarica

UP-FIX CLEVER EASY PODOMETNI MODULI

Za vgradnjo enega ali dveh podometnih sanitarnih vodomerov Allmess MK (sistem izmenljivega merilnega vložka) in podometnih ventilov. Dimenzija vodomera DN15, za hladno in toplo sanitarno vodo. Lahka konstrukcija za podometno vgradnjo s polistirol ohišjem za optimalno montažo s protikondenzacijskimi detajli.


Predmontirana omarica

THERMO-FIX® ULTRAMAXX PODOMETNI MODUL

Za vgradnjo kompaktnega ultrazvočnega toplotnega števca Integral-MK UltraMaXX. Omarica s toplotnim števcem je namenjena za preprosto in hitro podometno vgradnjo. Idealna izvedba namestitve enega kompaktnega ultrazvočnega toplotnega števca Integral-MK UltraMaXX qp 1,5 m3/h, z vgrajenim ohišjem DN20 (po želji je možna tudi dobava za več toplotnih števcev, npr. za razdelilne postaje).


Predmontirana omarica

MERILNA POSTAJA ZA OGREVANJE IN SANITARNO VODO

Pri vseh merilnih postajah za ogrevanje je možno dodati eno ali dve merilni progi za vodomere! V horizontalnem ali vertikalnem položaju. Oprema in priključki prog za vodomere so isti kot pri merilnih postajah sanitar. Omarica je pripravljena za priključitev, predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev.


Predmontirana omarica

CENTRALNA MERILNA POSTAJA ZA OGREVANJE

Z merilnimi progami z vmesnimi kosi za vgradnjo 2-4 toplotnih števcev Integral-V UltraMaXX qp1,5 m3/h. Omarica je pripravljena za priključitev, predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev.


Predmontirana omarica

ETAŽNA RAZDELILNA POSTAJA ZA OGREVANJE

Z vmesnim kosom za toplotni števec dimenzije DN15, L = 110 mm in razdelilcem za 2 do 12 ogrevalnih krogov. Omarica je pripravljena za priključitev, predinstalirana in preizkušena na tesnost, s protišumno izvedbo nosilcev. Možne so različne postavitve dovodnih in povratnih priključkov.


Predmontirana omarica

PRAZNE PODOMETNE OMARICE

Prazne podometne omarice za vgradnjo števcev in ostalih komponent vodovodnega oziroma ogrevalnega programa. Ohišje je pocinkano in prevlečeno z RAL9016 plastično prevleko. Nastavljiva globina okvirja od 90mm do 110mm. Opcija različnih vrat in cilindrične ključavnice z dvema ključema.