ITRON TOPLOTNI ŠTEVCI

Ultrazvočni števci so pripravljeni za namestitev širokega nabora komunikacijskih modulov s standardno življenjsko dobo baterije do 12 let. Pripravljeni za meritve toplote, hladu in kombinirane meritve (ogrevanje/hlad).
Preverjeni za medij voda, vendar sposobni meriti tudi v sistemih z dodanim glikolom.


Ultrazvočni toplotni števec

INTEGRAL-V ULTRAMAXX DN15 IN DN20

Ultrazvočni kompaktni toplotni števec INTEGRAL-V UltraMaXX je rezultat doslednega razvoja uspešne Itronove CF-družine za statično merjenje pretoka in energije. Integral-V UltraMaXX se lahko uporablja za merjenje vseh relevantnih podatkov merjenja energije v ogrevalnih in hladilnih sistemih.


Ultrazvočni toplotni števec

INTEGRAL-MK ULTRAMAXX DN15 IN DN20

Integral-MK UltraMaXX je edinstvena kombinacija zanesljivega merilnega vložka in inovativne ultrazvočne tehnologije. Integral-MK UltraMaXX se lahko uporablja za merjenje vseh relevantnih podatkov merjenja energije v ogrevalnih in hladilnih sistemih.


Ultrazvočni toplotni števec

CF-ECHO II DN15-DN50

CF Echo II je kompaktni toplotni števec nove generacije ultrazvočnih števcev Itron-Allmess. Elektronska obdelava podatkov omogoča visoko točnost v celotnem delovnem območju in ustreza dinamičnemu območju razreda C. Pretok je lahko merjen od qp0,6 do qp15 m³/h (DN15 do DN50) z zanesljivo in stabilno točnostjo. Odlikuje ga širok nabor različnih dimenzijskih priključkov za posamezen nazivni pretok (qp), zato je CF Echo II zelo fleksibilen za uporabo. Vsa hidravlična ohišja so izdelana in oblikovana v prid enostavni montaži.


Računska enota

CF-55

Standardno opremljena z baterijo za 12 let (6 let po naročilu) in optičnim vmesnikom. Metrološki razred II in okoljski razred C po EN 1434 ter zaščitni razred IP64. Predpripravljena za daljinski prenos podatkov, ki je zagotovljen z namestitvijo ustreznega opcijskega konektorja (odvisen od tipa prenosa podatkov). Možnost priklopa temperaturnih tipal Pt100 (opcija Pt500) v dvo ali štiri žilni povezavi. Interni zapisovalnik podatkov »datalogger«, s šestimi izbirnimi parametri ter enim fiksnim. Programabilen interval zapisovanja podatkov. Konfiguracija in odčitavanje shranjenih vrednosti internega zapisovalnika z brezplačno priloženim programom CFCS.


Računska enota

CF-800

Računska enota CF-800 je zaradi robustnega ohišja in širokega izbora komunikacijskih možnosti namenjena najzahtevnejšim aplikacijam – z vključenimi vsemi osnovnimi funkcijami prej opisane računske enote CF-55! Standardno je opremljena z napajalnikom 230V in pomožno baterijo za primer izpada napajanja za 1 leto delovanja. V osnovni izvedbi je vgrajen optični vmesnik in impulzna izhoda za energijo in volumen, dodati pa je mogoče dve opcijski kartici hkrati. MID odobritev.


Ultrazvočni merilnik pretoka

US ECHO II DN15-DN50

US ECHO II predstavlja standard za visoko natančne merilnike pretoka. Prihaja iz družine CF toplotnih merilnikov pretoka, zato se US ECHO II zlahka prilagodi različnim tipom računskih enot. Njegova zmogljiva elektronika omogoča vsakemu uporabniku, da izkoristi vse najsodobnejše funkcije ter obenem ohranja izredno visoko natančnost skozi celotno merilno območje.


Ultrazvočni merilnik pretoka

AXONIC DN65-DN150

Ultrazvočni merilnik pretoka za uporabo v sistemih ogrevanja oziroma hlajenja. Primeren za vodoravno ali navpično montažo s prirobničnim priključkom. Vrednost impulza 10l/imp.


Ultrazvočni merilnik pretoka

US BR 473 DN65-DN150

Ultrazvočni merilnik pretoka je opremljen z univerzalnim vmesnikom, ki omogoča enostaven priklop Itron računskih enot, kar pomeni, da ne potrebuje lastnega vira napajanja (npr. baterijski vložek). Primeren je za uporabo v kombiniranih sistemih (merjenje ogrevanja in hladu) in medij voda.